Loading...

 

Få en nem og god start til løbeturen (og på løbeturen)!

Ja tro det eller ej, det kan godt gøres på en behagelig måde.

 

  • Kender du det... i går sagde du, jeg begynder med at løbe i morgen....!!!! men det er ikke sket og sådan er tiden gået uden løbeture.

 

  •  kigger du tit på dine løbesko og de  står bare der på gulvet.. . de er måske helt nye, du har fået lavet en løbetest, så du ved at det er gode løbesko du har. Du synes du har gjort alt hvad du kunne, men er ikke kommet i gang med at løbe endnu...

 

Skal det være anderledes?


Så du ikke behøver at udskyde til i morgen, men kommer i gang på en let måde og mærker den gode følelse af overskud og velvære, for det kan lade sig gøre.

Jeg har lavet et mini kursus til dig i 3 (lette) trin, som hjælper dig, til at elske dine løbeture og komme ud at løbe.

 

Med mini kurset "Elsk din løbetur" som det hedder, giver det dig styrke til dit mentale løbemindset og styrke til at klare og overvinde de negativ følelser, der ofte er forbundet med de manglede løbture.

 

Hvis du er træt af kun at kigge på dine løbesko, vil det her mini kursus være lige noget for dig

 

 

"Elsk din løbetur"  kan blive din for 79,-  (normalt 149,-)

 

Elsk din løbetur, er en af mine egne favorit metoder til at overvinde begrænsninger i mit løb og den deler jeg meget gerne med dig.

Det du får er:

  • En lille video (9 min)
  • Et simpelt arbejdsark med de 3 trin

Når du har set videoen og styr på de 3 trin (det får du hurtigt), som jeg guider dig i, i videoen, kan du til hver en tid gøre dit løbeliv nemmere på en skøn måde, som kun giver overskud og flow til din løbeturen, og også på løbeturen!

 

Forkæl dig selv med at få "elsk din løbetur" ind i dit løbeliv (og liv)

 

 

 

Hvad andre siger om "Elsk din løbetur"

"Skønt energi boost. Det er en fed måde at gøre det på og så må jeg sige at måden også virkelig giver stof til efter tanke" Hilsen Anne