Loading...

Persondatapolitik (GPDR) 

Firmaet Liv med succes består af flere forskellige hjemmesider sider, som denne  persondatapolitik (GPDR) omhandler

 

som samler persondata og alt bliver gemt forsvarligt.

Helt kort går det ud på, at vi passer på de oplysninger du giver mig !

Vi behandler dine data i overensstemmelse med EU’s databeskyttelseforordning (GDPR) og gældende markedsførings love, der er i Danmark.

Hvad er persondata?

Persondata er alle typer af information som dit navn, emailadresse, fysisk adresse, fødselsdato, IP-adresse, lokaliseringsdata, betalingsinformationer, historik over køb, historik over færden på et website, information om varer.

Hvad er cookies?

En ”Cookie” er en smart lille datafil.
På norsk hedder det en informationskapsel.

Når der er lagt en cookie i din browser, bliver den genkendt, hvis du kommer på besøg igen. Den kan eksempelvis autoudfylde dit brugernavn og din emailadresse i formularer. Og indsamler information om din færden på ovenstående websider, Så vi bedre kan hjælp dig og lave bedre service,

Hvad gemmer vi mere om dig og hvor

Tilmelder du vores  nyhedsbrev, gemmes de oplysninger du giver, på en liste i MailChimp. -Du kan til hver en tid framelde dig nyhedsbrevet
Når du køber produkter om de er fysiske eller online betjenes betalingen , fakturering af Woocommerce, easyme og Stripe

E-mail-adressen, adresse, telefonnummeret, kontakt på messenger, tilmelding i facebook grupper andre informationer som jeg modtager  i forbindelse med køb og ikke køb, Gemmer jeg for bedst muligt at kunne hjælpe dig, også  når jeg skal i kontakt med dig som kunde. Og jeg lover dig at jeg aldrig vil videregive dine oplysninger til 3. part.

Har vi  et ønske om at bruge ex. dine udtalelse om et produkt eller andet der kan hjælpe mig med markedsføring og lade dig komme frem som glad kunde og vise dine resultater, gøre jeg det kun med dit samtykke, det kan du trygt stol på.Jeg samler også informationer og statistik via Google Analytics, Jet pack og Facebook

Hvor længe du bliver gemt

Oplysninger givet sammen med køb opbevares minimum i fem år, da det er kravet fra dansk bogføringslov. Hvis du skriver en kommentar, så bliver kommentarer og dens metadata bevaret på ubestemt tid. Dette er så vi kan genkende og godkende enhver opfølgende kommentar automatisk i stedet for at have dem i en moderationskø.Alle brugere kan se, redigere, eller slette deres personlige information til enhver tid (med den undtagelse at de ikke kan ændre deres brugernavn). Webstedets administratorer kan også se og redigere den information.Er der noget du ikke kan få slettet, som du gerne vil, er du velkommen til at skrive til mig. Og vi får det fixet

Hjemmesiderne drives af

Virksomhed: Liv med Succes /Dorthe Gram
Cvr: 26629977
Tlf: 61150703
Email: kontakt@dorthegram.dk
Adresse: Mågevej 4
By: 2670 Greve